onsdag 24. juni 2009

lenge siden sist

hun fostermor er litt treg om dagen... så det går tregt i blogglandia gitt. Det verste av alt er at hun gir meg skylden, påstår jeg tar mye tid! Hørt på makan, jeg som er så fredelig og rolig at det nesten ikke går an!

Har skjedd litt siden sist;-) Forrige gang på dressurkurs fikk jeg litt nye regler å forholde meg til. Siden jeg alldeles ikke roet meg så fikk jeg litt strengere regler og ble hele tiden avbrutt når jeg sto og kjeftet og gneldret. Hm disse menneskene har visst skjønt at jeg slett ikke er så tøff i trynet som jeg påstår. Men jeg roet meg ganske godt og i andre halvdel av kurset så var jeg faktisk med de andre hundene og øvde på det samme som dem. Da begynte fostermor å lure på om noen hadde byttet meg ut i en lignende hund, så stille var jeg faktisk! Så jeg kan om jeg vil/må;-) Vi har en lang vei igjen å gå før vi når målet, men vi øver litt hver dag... "bedre og bedre dag for dag" - det pleide dem å synge på eldretrimmen har jeg hørt *smil*

Ellers så har vi vært på mye tur i skog og mark. Fremdeles er jeg like begeistret for pinner og røtter, men nå klarer jeg å gå mer enn 5 meter sammenhengende uten en pinne i munnen. Det kalles visst fremgang;-)

Søndag som var så hadde Dyrebeskyttelsen i Hordaland basar. Det var litt for å få inn penger, jeg har visst vært en dyr hund for dem. Det er jammen godt at dem ikke teller på kronene når det kommer til dyr i vanskelige situasjoner. De damene er kjempesnille. Jeg og fostermor reiste ut til basaren sånn at de snille menneskene som er med og støtter DBH kunne få se hvor pen jeg er i virkeligheten. De som hadde sett meg fra tidligere kommenterte at det var godt å se at jeg hadde fått fin pels, og ikke minst pels på nesa;-) Jeg var visst et trist syn. Jeg hadde i alle fall en strålende dag på basar. Alle ville klappe og kose med meg. Og jeg fikk vafler;-) jeg satte opp det peneste fjeset jeg har (skjønt jeg er egentlig alltid pen) og det hjalp. God og mett var jeg da vi satte kursen hjem.

Jeg har forresten blitt ganske flink til å kjøre bil! Denne fostermoren har jo bindt meg fast i en sele i baksetet. I begynnelsen synes jeg ikke noe særlig om dette, men nå går det greit. Jeg sitter som en prest i baksetet og følger med på alt. Stille er jeg og i bilen;-)

Litt hverdagsdressur har også begynt å komme seg, så det går på frem med oss her. Eneste jeg sliter litt med er å få fostermor til å kaste ball med meg akkurat når jeg vil. Hun har fått det for seg at det skal skje på hennes betingelser. Uhørt mener jeg, men jeg når ikke frem med klagen (jeg synes hun burde vært glad for at jeg prøver å leke med henne når hun vil på toalettet. Da slipper hun jo være der alene...)
I dag har vi vært på evaluering hos Lill Ann fra Hundeparadiset. Hun forklarte litt om hvor mye jobb jeg fremdeles har igjen på fostermor, at jeg må lære henne litt om grensesetting og at jeg må ta med de små fremgangene og ikke miste motet når jeg ikke ser de store stegene. Så jeg har litt å jobbe med fremover... I morgen er det kurs igjen, så håper vi på at der har blitt en del fremgang og at vi lærer enda noe nytt i morgen.

I går (st hans) var det familiebesøk med hele "bøtteballetten" som fostermor kaller dem. Det var første gang jeg var med til en sånn folkemengde (11 mennesker). Det gikk strålende. "onkel" Rune falt helt pladask for meg og min utstrålende skjønnhet. Jeg fikk ham til og med til å hente en pølse til meg. Jeg tror jeg liker denne onkelen. Han tilbydde seg å passe meg, da tenker jeg at vi snakker pølsefest;-)

I dag gikk jeg og fostermor på besøk til en nabo (her på landet er det langt mellom naboene). På veien gikk vi nedom stranda for å se om jeg kom til å bade. Jeg vasset litt, men ikke helt trygg på svømming enda. Det kommer vel etter hvert. Hos nabo'n fikk jeg en gammal volleyball. Hehe den er ikke hel lengre, men gud som jeg koste meg så lenge den varte;-)
Men nå må fostermor avslutte her, for nå er det snart tid for min kveldstur...

Ha en flott dag alle sammen
Rikke

1 kommentar:

 1. Heisann Rikke;)
  Så skjønn hun er da!
  Herlig;)
  Har lest hele bloggen her nå og smiler og humrer...hehe
  Utrolig godt skrevet, koste meg med alt sammen;)
  Kjekt å se og høre at det går fint med deg og fostermoren din og resten av fosterfamilien;)
  Kose deg masse i på tur i skogen;)
  Kos, klapp og klem fra Maja

  SvarSlett