torsdag 10. juni 2010

Litt skryt av meg selv....

Nå har vi akkurat kommet hjem fra trening. Jeg og mamsen har vår egen personlige kule trener, Linda;-) hun er kjempesnill og så har hun lommen full av pølse, og innimellom ball;-)
I dag har vi hatt oss et par økter. Når jeg og mamsen kom så hadde Linda allerede lagt et lite spor til meg. Hun synes jeg var flink! Selv om jeg har en del igjen å lære da. Meningen er at jeg skal lære å være rolig. Fryktelig vanskelig for en sprettball som meg, men jeg prøver. Fikk også skryt i dag, frøken Linda sier det går fremover;-)
Vi fikk også tatt et skrytebilde! Dette måtte jeg bare dele. Ser dere båndet?? og at ingen holder der?? Jeg klarer nemlig øvelsen "ligg og bli" her.... stooolt nå. Måtte bare dele dette;-)
Tusen takk til Sanna for gode tips. Jeg skal jammen spille syk litt ofte så jeg kan få beholde komforten i sofaen! Den vil jeg ikke gi opp med det første;-)

Og så en stor klem til Perrex. Jeg skal love å ikke hjelpe mamsen for mye frem til bryllupet. Da må hun jo stresse mer, og da blir det jo mindre tid til meg... Det går jo ikke;-)

Nattinatt og sove godt;-)

Rikke

2 kommentarer:

 1. Gubban kor flink du er, Rikke!! Fikk akkurat sett det like før mor og jeg skulle logge av for i kveld. Gleder oss allerede til neste oppdatering!
  Natti-natti, sove godt i sofakroken!
  Din Perrex

  SvarSlett
 2. All ros til deg, Rikke.
  Du ligger jo der så rolig og avslappet som en
  prinsesse. De er ganske så bedagelige, eller?
  Flink er du. Men du hadde lyst til å stikke bort å snuse på en busk, hadde du ikke ?

  SvarSlett