onsdag 16. juni 2010

Dagens kosestund

eller, det vil si, mamsen påstår det er kosestund. Jeg er ikke heeelt overbevist...

Mamsen har kjøpt en sånn Furminator, og jeg er ikke begeistret! Altså, jeg synes det ligger i ordet. Fur som i pels, minator som i minimalistisk? minskende? minimalt? Jeg liker den overhodet ikke, men hun derre mamsen, hun er jo storfornøyd. Hun kammer og kammer, jeg har mest lyst til å grine og hun smiler bredere og bredere. Nesten så det går rundt. Men altså, jeg får jo kompensasjon... leverbiter. Et par drag med kammen og så en snopis.

Kloklippen derimot er bare blitt helt digg... Nå legger jeg meg flat og venter på snopisene. En stund så måtte jeg ha 1-2 snopiser per klo, for det var så innmari skummelt. Nå får jeg bare 1-2 snopiser per fot. Jeg har blitt så innmari flink;-)

Ellers lite nytt og spennende egentlig. Jeg får ligge litt ute alene om dagen. Det vil si, jeg og den lange oransje sporlina som mamsen har knytt i rekkverket. Pff, akkurat som om jeg hadde stukket av da... *smiler lurt* i alle fall ikke for så innmari lenge av gangen.

Jeg driver å øver til å være stille ute alene. Det er litt vanskelig, men jeg blir bedre og bedre.

Forresten, har jeg nevnt hvor flink jeg er på kjøkkenet?? Det er min favorittplass i hele huset (og sofaen og gjestesengen også da...) Når disse menneskene forlater kjøkkenet og har satt mat på kok eller i ovnen så ligger jeg peeent og pyntelig og passer på for dem. Når jeg mener det er på tide de følger med kommer jeg løpende inn i stua for å hente dem. Målet er jo å få maten ferdig servert, men så dressert har jeg ikke fått disse menneskene enda. Jaja, det tar tid å dressere sånne umulige mennesker...

Nå gleder jeg meg til neste uke, da har mamsen sommerferie. I 2 måneder;-) Da skal vi kose oss masse, late oss om morgenene og kose oss på tur. Det skal bli deilig, for jeg er nemlig ikke noen morgenfugl. I dag for eks så sto mamsen opp samtidig med papsen. Huff det var jo midt på natten, klokken var jo bare 06. Heldigvis gikk mamsen og la seg igjen en time. Da fikk jeg være med på soverommet;-) Der liker jeg å sove, sover ekstra godt der, selv om jeg ikke fikk komme opp i sengen. Jaja, kan ikke vinne alt på en dag;-)

Ellers har jeg også fått ny hobby! Stjele sokker! De rapper jeg fort og gale og så løper jeg meget stolt rundt i huset og leker med dem;-)


Her jeg, titt tei... Ligger på lading heeelt ytterst på sofaen. Klar, sånn helt plutselig, om det skulle skje noe;-)

Bestefar kom på besøk, og jeg så mitt snitt til å sitte på fanget. Bestefar prøvde si at jeg var litt for stor til å sitte på fanget, men jeg hørte ikke på det øret;-) Skjønn som jeg er fikk jeg i alle fall ligge på fanget;-)

Bilde fra turen i går, jeg og mamsen gikk i Lien. Veldig spennende der, mye hunder og folk og ikke minst sånne enorme skapninger. Mamsen sier de heter hester. Alt jeg vet er at de er innmari skumle og stoore...

Se så fint vannet er her. Dette er helt i begynnelsen av turveien. Her er en liten brygge. Dere ser jeg holder god avstand? Jeg liker ikke så veeeldig godt disse bryggene. Best å holde seg på trygg avstand!
Men nå er det på tide jeg får mamsen opp av sofaen. Nå synes jeg hun har fått lade lenge nok! Jeg er nemlig full i sprett og fanteri og litt rampestreker i tillegg;-)
Ha en superfin dag folkens;-)
Rikke

4 kommentarer:

 1. Jeg synes at du er veeeldig flink når du skal klippe klørene dine. De to tassene her i huset, liker det ikke. Godbiter eller ei.
  Og du er smart når du er litt redd for både hester og brygger. Hester kan nemlig både bite og sparke. Og brygger de er skumle, for de kan være litt lealause innimellom.
  Men lurest er du når du smisker deg inn på bestefar, - bestefarer er veldig snille....

  SvarSlett
 2. Hei igjen Rikke.
  Det er en liten hilsen til deg i bloggen min.
  Ikke en award, altså....

  SvarSlett
 3. dette var koselig.
  ønsker deg en fin kveld,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 4. Heisann Rikkemor!

  Nå ble jeg vel glad! Mor og jeg skulle kikke på vår blogg, og der var det jammen en hilsen fra deg! Og i tilleg var bloggen din oppdatert med nye bilder og historier om rampestrekene dine. GØY!
  Jo du, den svære "blomsten" i hagen vår er utrolig! Under den kan du tro det er kuuult, fantastisk gjemmested!
  Jeg bryr meg ikke så mye om å grave lenger, litt verdighet må det jo følge med alderen! Men jeg liker godt å sparke i blomsterbedene når jeg har bæsjet der. Mor og far er ikke begeistret . . .
  Sant det er deilig å bli børstet når man røyter!! Jeg røyter også nå, mor sier at jeg ser ut som en grums, pelsen skinner ikke som vanlig når man er i hårfellingen, det må de jo forstå! Kloklipping synes jeg er noe ordentlig herk, men med årene er jeg blitt ganske flink til å lide i taushet. Man er jo barsk og modig!!
  I dag var far (han har en ferieuke) på Midttun Zoo og kjøpte ny forsyning av de deilige, store hundekjeksene mine! Jeg er helt avhengig av dem, mor får ikke lov til å gå og legge seg før jeg har fått en å knaske på. Så tuller hun alltid med meg og later som om hun spiser den selv, da blir jeg alltid litt vill i blikket! Jeg skal legge ut et bilde av den store posen med kjeks på bloggen min! Posen koster kr. 179, men kjeksene varer lenge. De er svære, men kan deles i to. (Det er mor som sier at kjeksene er svære, jeg har en litt annen mening om det . . . )
  Du er kjempeflink til å få mamsen din til å hjelpe deg med å oppdatere bloggen din! Tipper du bestikker henne med mye sjokoladegodis! Og du ligger fremdeles i sofaen ser jeg, og et bestefarfang er det jo ekstra stas å få ligge på, med all kosen som følger med! Besteforeldre er flinke til slikt!
  Nå må jeg gå, må hjelpe mor med å legge ut bildet av kjeksposen min. Hun tuller alltid vekk ledningene hun også, slik som din mams. Da er vi hunder bra og ha til å hjelpe til med letingen! Og etterpå det skal jeg få middag, hundefrøene er satt i vann, og jeg vet at det er noe snadder pålegg i kjøleskaet! Ajajaj, hvor jeg gleder meg! Jeg har sikkert labradormage jeg også, jeg sier ikke nei takk til noe som helst, frukt, bær, brød, kaker . . . SNADDER!!
  Hils mamsen din så masse!!

  Stor kos fra Perrex

  SvarSlett