tirsdag 14. juli 2009

sommerferie

og skikkelig treg i modusen denne matmoren gitt!

Vi har hatt mye morro gitt. Jeg og hageslangen har blitt gode kompiser. Hver gang jeg kommer fra tur så stopper jeg innom "noffe" som den nå heter. Den er gul og den er kul! Jeg elsker å prøve å ta slangen og spise opp alt vannet... men fysj så fælt når jeg får det i vrangstrupen!


Jeg og matmor har nå begynt med en ny type trening, nemlig Klikkertrening. Det er fantastisk morsomt kan du tro! I tillegg har vi fått en ny bok som heter 100% positiv hverdagslydighet, så nå skal det bli orden på oss tenker jeg! For de som måtte lure på hva klikkertrening er så kan de se innom Canis. Der står det mye bra og artig. Noen filmer av triks er der også, men det går litt tid før jeg får lært matmor ordentlig opp der.

Foreløpig har vi lært å bruke Target Stick. Det er en slags pekepinn, og hver gang jeg dulter snuten borti så får jeg snop. Aaah jeg er en lykkelig snopoholiker om dagen. Hver gang jeg gjør noe bra (etter mitt skjønn hele dagen) så får jeg belønning (les:snop). Så nå tror nok naboene at vi har klikka, hehe for det høres klikkelyder hele tiden når vi er ute på tur. (det er den lille boksen som heter klikker som lager alle lydene altså, ikke meg)


Ellers så har jeg lært meg å svømme. Nå hopper, stuper og svømmer jeg nesten som en liten fisk. Når vi skal hjem etter svømmeturen så spurter jeg opp bakken for å leke litt med Noffe før jeg får skikkelig spabehandling med håndkleet. Aaah det er deilig å være hund i sommervarmen gitt...


I helgen var jeg på min første lange biltur også, helt til Kragerø. Der skulle vi på et sånt familietreff visst. Alle synes jo jeg var bare såååå pen;-) Jeg klarte sette en liten støkk i de tre pusekattene som bodde der, men ikke verre enn at de hele tiden kom tilbake. Jeg måtte jo gneldre litt og gi de andre beskjed om at disse kattene var tilbake, men det var visst bare meg som synes det var noe å bråke for. Pfff kjedlige mennesker! Det kom også en shæferdame på besøk. Jeg prøvde å tøffe meg litt og "skremme" henne vekk, men den gang ei. Jeg fikk litt kjeft av henne fordi jeg var så stor i munnen. Så da måtte jeg pent roe meg ned jeg. Men ikke så gale at det ikke er godt for noe, når jeg la meg pent ned så fikk jeg mye snop igjen;-)

På kveldingen så var der badminton turnering i hagen og jeg var linjedommer. I flere timer så fikk jeg være med å spille og det var skikkelig knall. Men når jeg tok for mange server (les: de andre var dårlig til å treffe) så ble jeg utvist. Hmm det var visst ikke min oppgave å ta alle ballene. Men jeg fikk nå komme tilbake å spille videre;-)


Neste uke skal jeg på hundehotell i 5 dager. Disse menneskene skal visst en plass som det ikke er lov å ha meg med. Tssk hva kan nå det være for en plass tenker jeg. Og kan det være noe morro å være en plass uten hunden?? De sier jeg kommer til å storkose meg og neppe kommer til å merke at jeg er vekke. Vi skal nå se på det ja!


Må jo få lagt ut litt bilder av meg her også, så dere får se at jeg holder meg pen...


En liten hilsen til Perrex også må jeg få med. Han lurte på om jeg var bekymret for tordenvær. Hehe jeg tror matmor er mer bekymret, men litt skummelt var det å være ute i skogen når det begynte å tordne og lyne. Da ble det plutselig joggetur hjem. Matmor ble fryktelig hastig og vi hadde plutselig ikke tid til å stoppe noen plass...Se hvor skjønn jeg er... matmor synes visst at det var enormt festlig når ørene mine stakk opp av buret... men se hvor pen jeg er uansett hvor ørene er da!Her spilles det badminton turnering... kan dere se hvor aktiv jeg er???
En liten pust i bakken mellom slagene måtte vi også ha, eller det vil si, disse menneskene uten like god kondis som meg måtte ha pause... Jeg hadde mer enn nok energi til å sløyfe pausene jeg!

Endelig hjemme igjen. Det var en hard helg, så dagen derpå brukte jeg til å kose med matmor. Det er så stas å få ligge i fanget;-)

Jeg er blitt ganske så kosete av meg egentlig. Eeeelsker oppmerksomhet og at noen kan kose magen... det er stor stas


Hade bra alle sammen
matmor har forresten fått beskjed om å skjerpe seg med denne bloggingen. Hun er for treg har jeg sagt! Så nå har hun lovet å gjøre noe med det...
Rikke

1 kommentar:

 1. Utrolig herlig å lese om deg og matmor;)
  Syns også det ser litt vittig ut med ørene som stikker opp av buret...hehe
  Ikke vondt ment, du er jo så søt atte;)
  Kose deg på hotel, det blir nok bra;)
  Hilse matmor da;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett